Moody springMoody spring fotografi

Alle gønner på med lyse og lette bilder nå for tiden, jeg også. Min instagram er blitt mer rosa nesten enn en Kate Kidston butikk og det er fint det altså, men ah, jeg må - jeg bare må ha noe mer balanse enn som så her i verden. Derfor kjører jeg på med litt mer mørke og stemningsfulle vårbilder tatt for en vår eller to siden. Jeg husker ikke helt, det er ikke så nøye heller.

Fotografi trenger ikke være ferskvare

Noen må ha dagsferske varer i butikken sin, mens andre behøver ikke. Heldigvis. Er det ikke godt at det er variasjon? Jeg tenderer mot å la bildene mine ligge veldig lenge før jeg gjør noe med de. Sånn har det faktisk alltid vært. De må modnes, tenkes på, glemmes, gjemmes og så vips en dag langt om lenge så kommer inspirasjonen.Fototips: Regnvær gir mer interessante bilder

Utsnitt, litt variasjon på redigeringen
Nyutsprungen bjerkeløv
KnopperGreit med litt ved Kommentarer

  1. Enig, blir skikkelig fine bilder i tåke og regnvær, men er det fordi vi ikke ser det så ofte mon tro.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg