Going back to my roots!
Jeg har savnet å blogge!!!

Etter at jeg la ned Koselig bloggen som jeg hadde i så mange år  og Mat & Natur bloggen, og igjen startet opp blogg/nettside hos Wordpress og så hos Squarespace - så har det ikke vært det samme. Jeg la ned Squarespace siden min til jul når de forlangte "en hel haug" av penger både for domene og nettside og tenke - samme kan det være!

Blogging er blitt big business


og ikke bare for toppbloggere som tjener masse penger, men også for en hel industri rundt blogging. 
Nettsider, hosting, kurs, apper, presets osv osv. Jeg kjente at jaget på SEO (search engine optimalization - eller på norsk søkermotor optimalisasjon) ble for mye for meg! Det tok vekk hele gleden ved det som i ørten år var min gode hobby. Alt ble bare teknisk og uekte. Jeg visste ikke hva jeg skulle skrive til slutt, hvordan jeg skulle skrive det. I WP fikk jeg bare røde prikker fordi det var sjelden korrekt. 300 ord, passelig med overskrifter, ikke starte setninger med de samme tingene. Husk avsnitt. Bildenavn, bildetekst, alt tekst, overskrifter.
Jeg vil bare deler mine bilder, skrive min tekst og ha det hyggelig.

Jeg passer rett og slett ikke inn i det rotteracet.

Ja jeg kjøpte domenet mitt igjen

men 120 kr i året for å ha mitt eget navn i et .no er greit. Når vi begynner å snakke om flere tusen kroner melder jeg pass. Ikke fordi jeg er kjip eller ikke har råd, men fordi det ble et jag etter å ha det optimale hele tiden. Men hallo det er meg, jeg skriver om egen følelse og erfaring. Andres følelser og erfaringer er helt annerledes. Det blir som den der designerveska, for noen er den det viktigste å ha - mens for andre igjen, couldn't care less! 

Men jeg bryr meg! Jeg bryr meg i den forstand at jeg er der at jeg vil ha den gode opplevelsen og følelsen tilbake. At jeg kan skrive fritt, legge ut de bildene jeg og mannen min tar, at hvis noen ser dette så ser de det. Det er ikke så vanvittig viktig lenger egentlig. Ja jeg drømmer om å leve av å kun ta bilder, men det er en annen sak, en annen business. Dette her skal være gøy igjen har jeg bestemt meg for! 

Jeg har savnet å blogge på den "naturlige" måten 

og det er det jeg gjør nå. Så får alt det andre være alt det andre. Om du synes Blogger er en kjip useriøs plattform så er det ditt problem, ikke mitt. Jeg liker Blogger og Blogspot!
Det jeg vil er å dele innhold som betyr noe for meg, bildene skal bety noe for meg. Ikke for Google. Jeg driter i Google. Skjønner du?! 
Likevel kommer jeg til å dele linken på min instagram, for litt besøk har jeg lyst på ;) og leser du dette - velkommen skal du være.

Sandefjord sett fra Hjertås, januar 2018

Mølen, desember 2018

Kommentarer

Populære innlegg